dimecres, 24 d’octubre del 2012

Descripcions a COED


A classe de COED, amb en Josep Maria Vila avui hem començat a llegir descripcions dels nostres companys de classe. 

Hem projectat una foto de la persona de la qual feiem la descripció perquè tota la resta de la classe sapigués de qui estavem parlant, ja que encara no acabem de dominar els noms de tots els companys. 


Jo he descrit a la Sandra Fumero. 



Aquesta és la meva descpipció: 


La Sandra és una noia que vaig conèixer a classe els primers dies d'universitat. Actualment estudía a la Universitat Ramon Llull, Blanquerna, Educació Infantil. Desprès d'haver estudiat Batxillerat i haver fer la Selectivitat per poder accedir.


Té 18 anys, viu a Barcelona, al barri del Carmel. 

La Sandra té un germà més gran que ella, de 22 anys. 
El que més li agrada és estar amb els amics, és molt amigable. És una noia molt sociable i sempre disposada a ajudar als altres. És col·laboradora i sempre intenta cooperar amb els companys, per tal de fer bons treballs, és molt treballadora i li agrada fer la feina ben feta. 


Fins aquí hi ha una petita descripció de com és la Sandra psicològicament i les impressions que causa al conèixer-la fa poc d'un mes. 


Físicament la Sandra és una nioa d'alçada mitjana, ni molt alta, ni molt baixeta. Molt prima.

Té el cabell arrissat i castany, normalment el porta recollit en un monyo, tot i que a vegades el porta suelto i deixa veure els seus llargs rínxols. 

Els seus ulls blaus són grans i experssius. Té un nas petitó i un somriure rialler i alegre. Les seves mans són petites al igual que els seus peus.
La Sandra és una noia presumida, ja que li agrada anar sempre amb bona roba i el cabell ben arreclat. 


La Sandra sopant a Benicàssim. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada